Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Bare sendt et stykke vannmelon, få alle eiendeler til en merkelig gammel ma

UserPost

12:57 am
February 13, 2018


chenyuningde

Adept

Posts: 222

1

rabat frakkerBare sendt et stykke vannmelon, få alle eiendeler til en merkelig gammel mann
Bare fordi en vannmelon ble levert, fikk den lille gutten hele eiendommen til en merkelig gammel mann. Dette er historien om samfunnet nylig.Canada Goose down jackets

Sendte en vannmelon, den lille gutten fikk alle eiendeler til en merkelig gammel mann! Når mor skal lære henne! Været er veldig varmt, 7 år gammel gutt handler med moren, kjøpte noen skiver vannmelon på vei tilbake, kan ikke vente med å gå hjem, mor og barn har tenkt å finne et kjølig sted å gå etter å ha spist. Gikk under et tre ved siden av veien, ikke langt fra en gråhårig gammel mann som sitter ved døren, ser 80-åringen dem stille og spiser vannmelon. Er ved å sette vannmelon munn, mor og barn sa: ’sønn, eller du spør bestemor om å spise vannmelon det! Sønn nikket, svelget nesten ut av spytt, hente et stykke vannmelon til de eldre, trodde ikke at de eldre ikke nektet, men tok også vannmelon spist opp. Spiste ikke noen munn, de eldre holdt faktisk tåre, lot mor og barn skremte. Granny sa: ‘I mange år har ikke spist vannmelon, munn grådighet veldig mye mens du spiser spennende gråt og ler!

Å spise en vannmelon så glad, denne vannmelon er mer sjelden det! ‘Denne vannmelon er veldig søt, veldig behagelig å spise, jeg føler brystet plutselig behagelig, deilig velsmakende både mor og sønn hadde ikke noe imot smaken. Etter å ha spist, snakket de eldre om huset hun var den eneste, kona hans gikk til 10 år, hun hadde hatt en sønn, men 5 år gammel sa han å spise vannmelon, ble utro Borte i årtier vet ikke Mackage frakke livet og døden. På vei hjem sa den lille gutten til sin mor: ‘Denne bestemoren er veldig ynkelig. Etter at jeg ga henne alle fruktene, satte hun tommelen opp Søn 5 dollar, la sønnen kjøpe frukt. Senere, hver gang en ung gutt passerte eldrehjemmet, ville han gå og se. Han brakte ofte frukt til eldre og joked med eldre. Hver gang de ville få de eldre til å le av og til. Eldre smiler til alle at hun fikk et godt barnebarn. Inntil en dag tok den gamle mannen barnets hånd og sa plutselig: ‘Jeg drar, du og din mor er gode mennesker, du er en god gutt.’ Min kone vil ta meg bort, jeg vil ta et bad og vil følge ham. Jeg har ingen slektninger, jeg har mitt liv reddet penger, ga det til deg. ‘Barn synes den gamle mannen spøkte, den gamle mannen åpnet potten under sengen, åpnet et sving, tok ut en klutpose, som et sett med penger, en liten pose med mynt der utallige mynter. Barn sjenert hjem til mor å håndtere, mor og sønn en av de to: 9714,12 yuan!

‘Mamma, jeg har aldri hatt så mye penger, hva skal jeg gjøre? Rdquo;

ldquo; barn, er dette bestemor holdt besparelser for livet, hun var veldig dårlig, du absolutt ikke kan ta dette penger med. Tidlig neste morgen tok moren sin sønn sammen for å se de eldre, så et lite hus rundt døren mange folk, kom inn og så den gamle mannen på seg rolige i sengen sovnet Jeg hørte at de eldre tar sitt eget bad etter å ha på seg en lue å gå. Granny virkelig! mor og sønn veldig trist da jeg hørte ved siden av to kvinner snakker med lav stemme: ldquo; det er hennes sønn og to barnebarn. rdquo; ldquo; Er ikke den menneskehandel bortført ennå? ‘Spurte mor forvirret.

‘Hvilke traffickere! Det er hennes sønn, og to barnebarn, men ikke filial, White Wolf også to barn, en fire, passerer den gamle hytta ikke vil banke på døren. Stedet der de bor er bare noen kvartaler unna eldre. Selv om det kinesiske nyttåret er over, er de eldre alene. Gammel mann begynte å bli veldig sint, men senere motvillig sa, som gjorde elevene en slik sønn, og senere synes å huske et lite problem, men også ofte fortelle folk sønn ble bortført hellip; hellip; rdquo; Sendte en vannmelon, den lille gutten fikk alle eiendeler til en merkelig gammel mann! Når mor skal lære henne!

To mor ble sjokkert, og hvem vil ikke snakke, så sannheten gjør folk mer ubehagelige! Etter at moren og moren hadde overlevert posene til den gamle manns eiendom til elders sønn, kom de stille hjem. Den kvelden var sønnen min første gang å vaske morens føtter. Silent utdanning, god gutt vil bli bedre!

Dame Canada Goose Whistler Parka Black

Dame Nobis Merideth X Black Crosshatch Black


advertisements