Fresh Meat

Posts: 3

1

Manchester United cap! Ibrahimovic skapade en rekord av ‘17′ gudtornet missbruk barnmissbruk lag
Ibrahimovic Red Devils första hat-trick RUTHERFORD 17 februari News Europa League Round of 32 första benet strid, Manchester United 3-0 seger över St Etienne, en fot i knockout omgången. Alla tre mål messi tröja från Ibrahimovic och ‘Green Army’ är också hans mest attackerade stadspartyet: 14 galen 17 mål. Ibrahimovic var Ibrahimovic 17: e på Old Trafford och hans 17 hatt-trick i sin karriär. Men detta är ännu inte klart, den första vinsten i Manchester United karriär Fengtao första retorik, andra ben gäst Frankrike, han vill också ha fler bollar! För Saint-Etienne hade Ibrahim gett dem en hemsk skugga. Sverige Gud Tower under det franska spel 13 gånger mot Celtics gjorde 14 mål, överträffas en boll, i synnerhet kriget i September 2014 Prince Park, hans hat-trick för att hjälpa Greater Paris 5-0 motståndare. Idag Zlatan slogs i Premier League, de två sidorna lagade öde helt, även träffas igen i EM, är han övertygad om de andra generaler, coach Gal Thierry prisa honom ’stor personlighet, precis som Eric Cantona.’ Sockerbelagda skal Ibrahimovic äter inte denna uppsättning, öppnande 15 minuter, han använde direkt frispark för att bryta dödläget. Denna sparkar möjligheter som skapas av svenskarna själva, som konkurrerar om ledande position i konfrontation med den andra vakten vid minsta beröring homeopati föll till marken, domaren vinna sympati, bollen komma in där lycka: höger fot lågt skott efter bryts långsamt rullande Network boet. fotbollskläder barn billigt Men i alla fall, bör Zlatan eller vara en mening: ‘din farbror eller din farbror’ Hans dominerande öppna armar efter poäng, som en kung mer lik Gud, njuta av applåder Dream Theater fans. Fläktar som tyckte att de kunde se en stor seger, ofta utan framgång, Manchester United-angrepp, men istället för Saint-Etiennes motattack ganska hotande. Kritiskt ögonblick, men också att lägga fram Ibrahimovic: Även den 49: e minuten, som leds hem underkänt på grund av offside, men de första 75 minuterna av hans höger visas nära bortre stolpen, kommer Rush Ford mata ‘kaka’ vänligt. 12 minuter senare är det med de två männen, Zlatan sparkades inuti det begränsade området, straff! Han lurade personligen varandra målvakt, skör hattrick! Du vet, det här Ibrahimovic Manchester United karriär först ‘hat’, och antalet C Lo en hatt när Red Devils så mycket effekt, men också hans första karriär 17 (+ klubblag), andra världskriget Top (den första är 2013 Champions League vs Anderlecht). Den här säsongen EM sex matcher, gjorde fem mål redan stora Fengxian, ett krig i Europa kan bidra fem mål i Manchester United-spelare, eller Rooney 2011-2012 fotbollströja barcelona säsongen, går tillbaka mer än fem år. 3 mål, 3 gånger Chang kung stil arm att fira kommer Ibrahimovic avancera att på egen hand döda spänningen tidigt, Manchester United återigen bli ‘frälsare’. Data visar att det fotbollströja med eget namn svenska gudstornet spelade för de röda djävlarna denna säsong 35 gånger, scoring 23 mål, Mata (9 mål) än laget som gjorde 14 mål! Glöm inte, dagens Zlatan 35 år gammal, men trots det kan han lätt besegra Manchester United, Premier League erövring, erövringen av kriget i Europa. Efter matchen, Ibrahimovic sa: ‘Vi skapade några bra möjligheter att vinna hemma är mycket viktigt, och vi tar det i den andra omgången, men jag tror att vi kan göra bättre varje gång jag kan mot St Etienne. till en hel del boll i kväll också, jag hoppas att nästa vecka kan göra det. vi vann, men en kort tid allt kan förändras. det är viktigt att fortsätta att vinna seger vi behöver. detta är den avgörande ögonblick av säsongen Vi kämpar fortfarande i fjärde raden, vi har vunnit de första fem (samhällsskölden).