Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Adidas Gazelle Mujer

UserPost

8:07 pm
July 10, 2017


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Introduktionen af NMD hjalp catapult adidas til selve forkant med sneaker-kultur, en udvikling, der Nike Air Max 2017 Damesallerede var startet af Ultra Boost og Yeezy Boost-modellerne. Formentlig den Nike Cortez Donna mest eftertragtede sneaker i Three Stripes lineup, bortset fra Yeezys selvfølgelig, har NMD set utallige materiale- og farveopdateringer siden dets afsløring i december sidste år, selvom det hårdt benægter appel af den originale iteration, en der sælger til Op til $ 1.000 USD i dag. Hvis du stadig søger at cop et par "OG" NMD'Adidas Gazelle Womens er, behøver du måske ikke at udklæde et latterligt oppustet beløb for dem, som Nike Air Max Thea Dame Sneaker News rapporterer om, at farvelægningen vil blive frigivet den 15. december næsten et år efter dets Original afsløring.

Adidas NMD sneakers popularitet er ikke skjult for nogen af os, og deres succes kender ingen grænser. Det elegante design suppleret med forskellige højteknologiske funktioner, som Adidas ZX Flux Mujer Multicolordenne særlige udgave af Adidas fodtøj har at byde på, er utvivlsomt bemærkelsesværdig og uforlignelig. Mennesker forsøger løbende at bidrage og nøje Adidas NMD line-up ved at tilpasse disse sneakers med deres egen kreativitet.

Adidas udfordrer stadig nye farveveje i NMD R1, herunder denne kommende "Zebra Pack", der sker med et hvidt Adidas Gazelle Mujer og sortstribet NMD, der ligner den nyligt udgivne "Zebra" Adidas Yeezy Boost 350 V2Nike Air Max 90 Damen Blumen .

Begge spark i pakken har alternerende hvide og sorte primeknit "Glitch Camo" -designer, som er jordet af den elskede boostsøle, der er klædt i hvid. Med NMD R2 i fuld gang, kan dette være din sidste chance for at cop-R1'erne i, hvad der måske er en af de bedste NMD-farveveje endnu.

Booking af Lexington Adidas Superstar Womens Black Avenue Armory var et dristigt træk. Adidas havde noget at leve op til. Sneakerheads, glæd dig: se NMD.

Dette var en monumental lancering for Adidas, som har oplevet en uptick i trendiness gennem Kanye West's blockbuster Yeezy Boost. Men her kom Adidas virkelig i underholdningsarenaen.


advertisements