Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Adidas NMD Mujer

UserPost

10:20 pm
July 24, 2017


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Vad heck är "athleisure"? I ett nötskal är athleisure termen som ges till skor, kläder och accessoarer som är idrottsligt inspirerade men verkligen betydde mer avslappnad, livsstilsbruk. Med andra ord är de högteknologiska Adidas NMD Femme sneakers som är bekväma och lugna utan att se alltför sportiga ut.

Huvuddrivna för trenden, enligt många sneakerheads, springer detaljister och sko varumärken, var den ursprungliga Nike Free 2004 och Nike Roshe Run skoen 2012.

Nike Free-linjen var ursprungligen utvecklad baserat på prestationsaspekter av barfota eller naturlig löpning. Asics Gel Quantum 360 Dam Medan Swoosh skapade den fria linjen som skulle användas som legitima löpskor upptäckte det snabbt att många hade på sig dem i vardagliga sysslor.

Samma gäller för Roshe Run, som designades av den hyllade designern Dylan Raasch som en livsstilssko först, utan att överväga några prestationsaspekter. Målet var att skapa en hip, bekväm gata sko med en antydan av atletisk stil. Den Nike Roshe Run Damen Blumen ursprungliga Roshe Run ($ 75) och Roshe Two ($ 100) har varit en stor hit.

Snabbspolning fram till 2017 och du kan hitta många sportyskor som finns tillgängliga från traditionella löpande märken som Nike, Hoka One One, ASICS, New Balance, Adidas och mer.

Förutom de många iterationerna av Nike's Free and Roshe Run och Roshe Two-modeller, gillar Adidas NMD Mujer vi också Hoka One One Hupana och ASICS fuzeX Rush. Om det finns ett vanligt tema för dem är det att de är avsedda att vara bekväma och snygga, oavsett vad du gör när du bär dem, och alla är lämpliga för träningspass eller kortdistanslöpning.

Oavsett vilken typ av löpare du är, håll dig till skor som är Adidas ZX 700 Dames avsedda för regelbunden körning. Men om du är en aktiv, Nike Air Huarache Damen passformig person som vill visa stilen i vardagliga inställningar, skaffa dig själv en skönhet i våren.


advertisements