Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Adidas ZX 750 Hombre

UserPost

10:16 pm
March 14, 2019


sooo

Master Shadowvillian

Posts: 4029

1

Een jaar geleden introduceerde adidas een nieuwe sneaker, de Ultra Boost, die het klimaat van het sneaker-spel van het bedrijf het komende jaar zou veranderen. Ze claimden vurig dat ze de beste hardloopschoen ooit lanceerden, en de Boost-technologie had al mensen geïntrigeerd. Het ontwerp was echter een belangrijke upgrade van eerdere Boost-lopers in dezelfde stamboom, dus het leek niet zo'n groot bereik Adidas Superstar Femme voor het merk om deze verklaring af te leggen.

Boost bestaat al sinds 2013; het werd voor het eerst gemaakt in een laboratorium door BASF en begon als een technisch hulpmiddel voor hardlopers die op zoek waren naar de ultieme rit, terwijl ze probeerden stappen te elimineren voor hun Fitbits. In 2014 gaf de adidas Energy Boost 2 het originele model om de technologie nog meer comfort te bieden en ook een upgrade van de esthetiek, zodat u deze buiten de sportschool zou kunnen dragen. Boost begon op te komen in meer sneakers, inclusief de signatuurlijn van Derrick Rose, waarmee hij bewees dat het nuttig was voor meer dan alleen hardlopen - en dat het de toekomst van het merk was.

Het bleek dat de adidas Ultra Boost echt op een ander niveau zat. Ik had het geluk om vorig jaar tijdens de NYC All-Star Week een paar kleuren van Adidas Eqt Support Adv Mujer de lead te hebben - in zwart en paars - van adidas. Ik kan niet voorop: nadat ik de Energy Boost Nike Air Vapormax Mujer 2 in 2014 non-stop had gedragen en wetende dat er extra Boost aan de Ultra was toegevoegd, wist ik dat deze sneaker een must zou zijn. Als een gemiddelde sneaker-consument had ik waarschijnlijk gewacht tot iemand me een goede deal gaf in plaats van de volledige $ 180 te betalen. Mensen spraken het evangelie over het comfort van de Ultra Boost, maar ik aarzelde nog steeds om een ??paar te krijgen. Adidas had gewoon de juiste kleur en het juiste moment nodig om op te stijgen.

Het duurde niet lang voordat Kanye tijdens de New York Fashion Week de Ultra Boost in handen kreeg en de sneaker begon wat vaart te maken. Yeezy met de volledig witte Ultra Boosts en het beeld dat hij over het podium vloog tijdens een Powerhouse 106-concert in Nike Internationalist Femme Los Angeles was de heldhits waar het merk op had gewacht. Het beeld ging viral en detailhandelaren Nike Air Vapormax Mens incasseerden het co-teken. Vroege gebruikers waren geïrriteerd door de hyperbool, maar het maakte allemaal deel uit van het masterplan: haal het meest invloedrijke stijlicoon dat op je merk werd gefotografeerd en draag je belangrijkste releases, en kijk hoe het geld zich opstapelt. Jon Wexler, Global Director of Entertainment en Influencer Marketing bij adidas, heeft in verschillende interviews verklaard - en Kanye heeft in een van zijn beste nummers: je kunt hem niet echt niets vertellen. Dit betekent dat er geen afspraak was om hem X, Y en Z te laten dragen voordat hij zijn eigen schoenen debuteerde. Het was allemaal organisch. Net zo veel als Kanye zijn eigen signature sneakers droeg met adidas, had hij ook de voorkeur voor Adidas Stan Smith Femme een hardloopschoen die net zo veel impact heeft gehad in de industrie als zijn eigen Yeezy Asics Gel Lyte 5 Damen Boost.

En wat begon als een baanbrekende hardloopschoen veranderde in de heetste lifestyle-look in de straten. Of dat ooit de bedoeling was of niet, Adidas 'plannen lijken prima te zijn verlopen. Adidas had echt een sneaker nodig die in staat was om net zo veel te kijken als een dikkere crewneck en spijkerbroek als met kop-tot-teen Climacool-trainingsuitrusting.

Er werden eindeloze Instagram-accounts gemaakt die gewijd zijn aan wat te dragen met de Boost, waarbij outfitroosters naar een ander niveau worden gebracht met minimalistische stijlopnames op het lichaam. Mensen deden hun best om op maat gemaakte paren te maken met nog te verschijnen gekleurde Boost-zolen voor hun collega's, en topwinkeliers en ontwerpers maakten hun eigen takes voor de sneaker. Mensen sneden de Adidas Three Stripes van de schoen, die in Adidas ZX 750 Hombre plastic vorm kwam, om de Ultra Boost "Uncage" te maken. Adidas eindigde precies dat met een samenwerking met lifestyle blog Hypebeast voor een van de beste versies van de beste "hardloopschoen" ooit. Het was duidelijk dat de sneaker de invloed van beroemdheden had overtroffen en een cult klassiek succes was geworden, net zoals Nike had gedaan met de Roshe Run die een paar jaar geleden was uitgebracht.


advertisements