Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Adidas ZX Flux Femme Noir

UserPost

8:06 pm
July 9, 2017


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Som sneaker nødder eller nogen der nogensinde pralede en boble i deres sko, ved slutningen af ??marts markerer en særlig dag: ja, det er Nike Air Max Day.

Hvert år fejrer sporten Beemoth sit Asics Gel Lyte 5 Mujer berømte Air Max-sortiment, og det pålagde ManvsMachine at oprette den globale kampagne og reklameprofil omkring den. "Årets tilgang var at afsløre inspirations-, design- Adidas ZX Flux Femme Noir og fremstillingsprocessen fra idé til butiksgulv i hver af de tre mest indflydelsesrige sneaker designere i verden: Hiroshi Furjiwara, Tinker Hatfield og Mark Parker, kollektivt kendt som HTM," siger bureau.

Hver designerens "mind mechanics" blev skabt til liv i en række kinetiske skulpturer, der sigter mod at fremhæve ideer omkring "bevægelse og energi", siger ManvsMachine: "De kinetiske skulpturer udfordrer fysikens, tyngdekraftenes og reglenes regler, ofte ved at bryde dem. Vi ser en lunefuld side til fremstillingsprocessen, der ligger inden for enkle og elegante kunstrettede rum Nike Air Max 2016 Mujer inspireret af den virkelige verden. "

Disse skulpturer blev fanget på film og gennem en række farverige stillbilleder, hvilket gør 2016's tilgang til design Nike Air Max 2017 Womens omkring Air Max Day til en mere abstrakt, konceptuel affære end i tidligere år.

"Vi ønskede at skabe et rent visuelt sprog, der ville spole ud over et stort antal leverancer. Det endte faktisk med at være mere et rebrand end en simpel kampagne, "siger agenturet. "Mange regler blev indstillet, og der blev oprettet et sæt dele, der gik ud til flere designstudier for at udvide kampagnen … Vi har haft det Adidas NMD Womens heldige at arbejde på mange projekter for Nike gennem årene, men denne er langt den største i skalaen endnu."

At slå tromlen foran på Air Max processionen er den Nike Air Huarache Mujer efterlængte Nike Air VaporMax. Set til at falde den 26. marts, har Air VaporMax en fleksibel Flyknit øvre oven på et radikalt genopfundet luftpude system. Andre Adidas Superstar Dam skiller sig ud silhuetter omfatter kvinders Nike Air Max Jewell droppe den 8. marts og Nike Air Max 90 Ultra Flyknit, planlagt til en 2. marts ankomst. Genopfundet, men altid genkendelig. Air Max Day er lige blevet til Air Max Month. Vælg dit valg.


advertisements