Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
millaisia ​​rikos ja aseteollisuuden maglia barcellona bambino

UserPost

2:39 am
July 11, 2017


qingfeng266

Fresh Meat

Posts: 3

1

Kuitenkin, jotka koskevat 300000 viikoittain kieltäytyi jatkamasta Sanchez, Arsenal ja Arsene Wenger on tehnyt selväksi hän haluaisi pysyä kesällä sopimus päättyy ensi vuonna, eikä hän myy Valioliigan kilpailijat.

Tältä osin Sanchez aikoo keksiä 50 miljoonaa hankinta Manchester City on edelleen haluton luopumaan, koska heille kerrottiin, että ihmiset ympärillä Sanchez, Sanchez on edelleen hyvin halua lähteä, ja innokkaita tulla maahan, Guardiola, tätä varten, Manchester City ei ole ollut Assen Carolinan kovan asenteen pelottaa, sillä vuosi sitten, juuri kun Guardiola otti Manchester City halunnut allekirjoittaa Sanchez. On todettu, että Manchester City on aikeissa virallisesti Sanchez tarjous.

Tätä varten Arsenal päätti Sanchez £ 8000 hintalappu, kunhan Manchester City päästä tähän hintaan, se vapauttaa pyssymies. On selvää, sillä yhden vuoden jäljellä hänen sopimuksensa pelaajille, joilla on £ 8000 hinta ei ole liian paljon kuvaamaan, Arsenal ilmeisesti halua ottaa Manchester City voittaa takaisin ajatus.

En tiedä, onko Manchester City Arsenal hyväksyä tällaista “kiristystä”, itse asiassa, Guardiola ja hänen miehensä jo Jesus Aguero kahdessa ylimmässä hyökkääjää, mutta kun otetaan huomioon entinen on juuri liittynyt Manchester City viime kaudella, sai vakavia vammoja, kun uusi jäljentää painajainen kausi, jättäen vain hyökkääjä Manchester City on todella vaikea selviytyä multi-line toimintaa, kun taas toinen kausi Manchester City valmentaja Guardiola ei myöskään ole tilaa “epäonnistuminen”. Manner-Euroopassa, “pseudo-9,” suosittu sarja taktiikkaa, mutta Brittein saarilla, järjestää tällainen nuoli luonnetta joukkueen avauskokoonpanoon on harvassa. Mukaan useimpien ihmisten ymmärrystä, “pseudo-9″ -sarja voi olla rooli frontcourt loukkaavaa pitkälti, mutta se on varmaa, että tämä järjestely heikentäisi tekninen ja taktinen kyky pisteet nuolen luonnetta.

Kun Aguero, tähti tällaisten Sanchez lasku Englanti jalkapallo, harvat ihmiset joutuvat heidän riveissään nro 9 Manchester United Paidat Jalkapallo pelaajaa, mutta kampanjan aikana Valioliigassa, Aguero, Sanchez, ja Fan Peixi erityistä Weiss oli tavoitteita, kuten hampun, niiden sijainti kentällä ja siten myös edennyt eturintamassa joukkue. Itse asiassa jopa Harry - Kane maailman silmissä tällaisen standardin nro Jalkapallo Pelipaidat 9 keskustassa, silti valitsi numero 10 paidan Tottenham, koska hänen mielestään hän paita MESSI Jalkapallo on monipuolinen eteenpäin, ja nro 9 ei ole vain keskus.

Loukakou tilanne on todennäköisesti kyse, vaikka pitkä, fyysisesti Qiang Jian, mutta Belgian kansainvälinen hyökkääjä uskoo edelleen, että jos hänen asemansa tukevasti naulattu lattialle keskellä rangaistusalueen, jos vain passiivisesti odottamaan hänen joukkuetoverinsa luoda omia mahdollisuus, se on epäilemättä valtava askel taaksepäin. Kun valtaosa ihmisistä, Loukakou ja Sanchez, Carlos Tevez n eri tyyliä, joka ei ole kovin onnellinen valinta ilman palloa, lisäksi sen kyky sarja on kaukana ei täytä vaatimuksia “pseudo nro 9″, mutta on kiistatonta, että keskellä nykypäivän korkea kansainvälinen jalkapallo, Loukakou on kaikkein kuten Real Madrid Paidat Jalkapallo “pseudo nro 9″. Siksi voimme nyt väittää, että Lukaku on sopivin tähän nyt Manchester United tai sopivin Mourinho taktinen järjestelmä, jalkapallo filosofia keskustan pelaaja.

Valioliigassa viime kaudella, kaikki kärkipään joukkue, periaatteessa voineet saada yli 15 maalia useita top hyökkääjä Zlatan Ibrahimovic ja jonka Diego - Costa on epäilemättä kaikkein edustaja kaksi, sattumalta se on se, että ne on tehty Mourinho tuodaan Englanti jalkapallo. Yksilöllinen ohjaus filosofia analyysissä, millaisia ​​rikos ja aseteollisuuden muuttamista Mourinho ei kiinnosta hidas, mielipuoli taipuvaisempia mennä tasaista tietä viereen, ja lopulta kääntyi kuiva vastustaja. Siksi korkean tason lakko nuoli merkin, sillä Mourinho on erittäin tärkeää.

Mielenkiintoista, vaikka Loukakou korkeus saavutti 6 jalkaa 3 tuumaa (1,90 metriä), mutta pelityyli ei ollut sellaista puhdasta korkealla rutiinit sekä Chelsea, West Bromwich Albion tai Egyptissä Beaverton, Belgian kansainvälinen hyökkääjä suorituskykyä ilmassa ja suojaa riidanalainen aina haalea, hän näyttää koskaan antamaan täyden pelata omaa pituuden, painon etu. Tietenkin määrä punapäinen tavoitteita Loukakou ole liian pieni: vuonna 2016/17 kausi, Belgian hyökkääjä sijoitettiin kuusi upeasti tilastoissa hän vain hieman jäljessä tällä Turk ja Lontoossa erikois- - Kuten me kaikki tiedämme, ehkä kahden Valioliigan tai jopa koko Euroopan jalkapallon otsikkona taito syvin keskellä kaksi pelaajaa.


advertisements