Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Max 2017 Dame

UserPost

9:07 pm
February 16, 2017


sooo

Veteran

Posts: 378

1

För den första veckan i löpning, beslutade jag att ta mina talanger till Weaver Stadium på universitetsområdet av Princeton University. Jag var imponerad med responsen i Phylon mellansula och gummi svammel yttersula på den olympiska banan under hela veckan. Jag kände en oväntad Adidas Superstar Womens Pink studsar under min uppvärmning sträckor, träning och svalna. Eftersom jag är en häl anfallare, jag uppskattade också skrymmande mot hälen på Roshe s mellansula.

Även om Hyperfuse huvudsakliga funktion är att ge ökad hållbarhet, det levereras också en viss låsning känsla i mellanfoten område, vilket är bra med Nike Air Max 90 Dam tanke på att det inte finns Nike Air Max Thea Donne någon verklig stöd i tårna. Så om du är en löpare som gillar att bo på sina tår och ofta tycker om att delta i sprint träning, hålla sig borta från Roshe Kör.

Skon stannade trogen sina minimalistiska värderingar och endast ger hälen och kvartal stöd som jag omedelbart insåg när jag beslutat att sprint och Nike Air Max Classic BW Damen attackera kurvorna i spåret. Är en före detta 200-400 meter sprinter, jag vet vikten av att ha förtroende för en sko som gav bra stöd i framfoten. Detta orsakade också lätt fot glider när du kör, vilket inte var så frustrerande för mig, men jag kan se som ett problem för andra. För att bekämpa detta jag kunde förmodligen Nike Air Max 90 Donne gått en halv storlek ner men jag var rädd att nätet i tårna skulle slita övertid. En annan fråga som jag märkte var Roshe Run skosnören. Nike beslutat att gå med miniatyr runda snören, som ser bra ut i förbigående, men förmodligen inte den bästa för att arbeta ut och körs i. Jag är inte en dubbel-knyt så jag blev besviken över att Nike Air Max 95 Damen jag skulle behöva sluta med jämna mellanrum för att knyta mina skor . Sammantaget skon glatt överraskade mig under sin första vecka prestanda. Förutom ett par specifika frågor, jag hade inga riktiga klagomål med Roshe Kör under hela veckan.

Efter den första veckan av körs i Roshe, beslutade jag att öka min körsträcka för Nike Air Max 2017 Dame vecka två för att se hur skorna skulle reagera. Den här gången jag gjorde majoriteten av min löpning i Chelsea Park, som ligger i hjärtat av Manhattan. Det första som jag märkte var subpar respons och studsa skon hade på trottoaren. Även den naturliga rörelsen svammel teknik på yttersulan fortfarande en bekväm häl till tå överföring, kände Nike Roshe Run Dames Grijs jag en stor skillnad från mina tidigare spår körningar.


advertisements