Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Max 2017 Dame

UserPost

10:21 pm
July 10, 2017


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Adidas har varit ivriga att ta tillbaka produktionen till Europa och låta kunderna delta på designnivå. Framtida Adidas Gazelle Dam Adidas-butiker skulle vara direkt kopplade till produktionsanläggningar, eventuellt använda robotar, som gruppen sa tidigare i år, så att kunderna kan ha ett Adidas Gazelle Womens personligt par sneakers redo om 15 minuter medan de njuter av en kopp cappuccino.

Galway citerade Futurecraft som ett annat exempel: ett företagsövergripande initiativ som syftar Nike Air Huarache Dames till att stimulera innovation genom samarbete, som vill ta fram nya processer och material från andra branscher för att förbättra prestanda. Futurecraft Leather-projektet Nike Air Max Classic BW Mujer med Superstar använde till exempel en fräsningsteknik som traditionellt applicerades på metall i industriell tillverkning för att producera läderöverdelar som passar sömlöst med fotens geometri.

Verkställande direktören sade att Asics Gel Quantum 360 Womens han spenderar mycket tid på bloggar som läser igenom "barnens kommentarer" för att förstå vad som intresserar dem och vad som inte gör det, Ralph Lauren Bikini Womens men det mesta av hans arbete är instinktivt. "Tanken är att alltid utmana och provocera. Det finns momentum för varumärken som har en klar vision att lägga Nike Air Max 2017 Dame ut en ny synvinkel. Och Adidas har alltid varit en pionjär, säger han.

Det är kanske inte förvånande att Adidas Micro Pacer var en kommersiell nonstarter när Adidas Adilette Slides Damen den lanserades 1984, samma år som Apples första Mac-dator. "Det gav möjlighet att ladda upp data till en persondator vid en tid då de flesta inte hade någon teknik hemma. Vi var långt före kurvan "erkände Galway.

Idag är stilen bland Adidas mest eftertraktade samlarobjekt.


advertisements