Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Max 2017 Mujer

UserPost

9:47 pm
July 12, 2017


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Hvis du ved noget om adidas 'klassiske ZX linie løbere fra 1980'erne, kender du ZX 700. Du ved, at det er en af de fedeste løbere nogensinde Adidas NMD Hombre fra de tre striber takket være sine rene og enkle linjer og tidløse udseende. Du ved, at det er levende og godt i dag som en afslappet klassiker. Du ved, at adidas Originals falder det næsten hver sæson i friske nye farvel&Nike Air Max Thea Mujer aelig;gninger. Og hvis du ikke vidste, nu gør du det.

Indtast ZX 700s nyeste look, præsenteret i en grundlæggende, men effektiv sort overdel med grå accenter og en kontrasterende hvid mellemsål. Hvad endda virkelig skal siges om disse? Et kig, og du kan fortælle de slanke, svarte colorway-kampe, hvad du vil Asics Gel Lyte 5 Mujer have på, plus de røde og blå farveveje er retfærdige på deres egne måder. Faktisk vil du måske gå videre og afhente to farvelægninger, mens du kan, for så meget som du ender med at Nike Cortez Femme bære dem, skal du have et backup-par.

Adidas ZX 700 er en velkendt silhuet i adidas arsenalen af ??løbende sneakers. Denne nye farveway kaldet Night Sky Electric er sat i en øvre lavet i en mørk klassisk ruskind sammen med Asics Gel Lyte 3 Damelektriske gule accenter på striberne og i hele mellemsålen. Unikke funktioner som de fire forgyldte D-ring blonder lås samt plask af blå i interiøret og speckled på mellemsål.

Overalt på ZX 700 er klædt i Rød, som omfatter gennem bunden, liner, mellemsål, sål og rundt Nike Air Max 2016 Damenom hælen. Derudover vil de have en mesh og ruskind kombination gennem overdelene. Det ser også ud til, at læder bruges på de tre striber, hvilket gør det muligt at skille sig ud lidt mere.

Den 'Triple Red&#39Nike Air Max 2017 Mujer ; adidas ZX 700 er ikke tilgængelig endnu, men de forventes at frigive i februar 2016 hos adidas originals forhandlere, der omfatter asfalt guld. Omkring samme tid bør stateide butikker også have dem, hvis ikke lidt senere.

Adidas Nike Air Max 95 Mujer Originals introducerer adidas ZX 700 'Triple Red' fra næste måned. Dette viser, at der ikke er nogen nedsættelse i syne for alle røde sneakers.


advertisements