Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Max 720 Womens

UserPost

8:31 pm
September 5, 2019


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Nike er kommet sammen med psykoterapeut og advokat for mental sundhed Liz Beecroft for en ny udgivelse af Adidas I 5923 DamesAir Max 270 React til støtte for mental sundhedsbevidsthed.

Air Max 270 React "In My Feels" indeholder farven grøn, da den er den officielle farverepræsentant for mental sundhedsbevidsthed. På siden af sneakeren finder du en bølget Swoosh, der peger på det faktum, at Adidas Nmd Damen helbredelse ikke er lineær, da vi alle har højder og laver hele livet. Tungen bærer derefter "Have en dejlig dag", mens hæle er broderet med "I mine følelser."

Nike Air Max 270 React er tilbage, denne gang får sine runder monteret i en ny Electro Green colorway! Nu på overfladen ser det temmelig anstændigt ud, men er det virkelig så godt, som det ser ud Lad os se nærmere på den kommende Nike Air Max 270 React “Electro Green” og beslutte, om det er varme eller søvn.

Nike Air Max 270 React “Electro Green” består af en neongrøn farve, der minder om Nickelodeons slim. Denne slimede base sidder på toppen af en tykt sort sål og en magenta luftboble. Nike swoosh ses på siderne af skoen Nike Epic React Flyknit Dámské i en racinggul farve, skitseret i sort. Dette giver et retro far-look, der arbejder på at skabe en speciel stil med sko, der kun kan trækkes af med visse tøj. Electro Green-farve kan være svært at style! Skønt, hvis det trækkes af til højre, kan det bestemt være ild.

Nike Air Max 95 Dame

Ved at bryde skoen endnu længere ses den racinggul farve også i nærheden af snørebåndene, denne gang blandet med en lys lilla farve for at holde dem op. Resten af skoen holder stadig fast på den slimgrønne farve, hvor forskellige elementer ses her og der. For eksempel ses mini-swoosh-logoet på bagsiden fanen i sort omgivet af den slimgrønne farve og antydninger af gult. Sneaker er som en eksplosion fra fortiden og en sneak peek af fremtiden blandet alt Nike Air Max 720 Womens sammen til en (silhuetten er blandet med konturerne, der får den til at virke som en sko fra 90'erne)! Den høje colorway tager et par noter fra andre nylige udgivelser af sneaker, der bruger lyse farver og kontrasterer dem med mørkere farver for at få det bedste ud af Air Max 270 React.

Nike Adidas ZX 750 Pánské Air Max 270 React “Electro Green” er bestemt en sneaker, man skal kigge efter. Med den høje colorway og unikke elementer i sneakeren, vil det helt sikkert være noget, du kan style med. Selvom det vil være hårdt for visse mennesker, når den parres med det rigtige outfit, kan den nye Electro Green-farve virkelig få et outfit til pop. Sneakeren er indstillet til at falde den 5. september (detailhandel for $ 150), og det er bestemt et smell for din sorteper. I vores Nike Air Presto Donna øjne er denne sneaker 100% varme.

Nike Air Max 270 React debuterede i sidste måned og har haft en stærk start for Nike. Nu, når sommeren er i fuld gang, får vi en perfekt farve, som er afgørende for enhver sommerrotation. Denne næste udgivelse kommer i et 'Hyper Jade'-farveskema Nike Air Max 2017 Dámské og har en gennemskinnelig overdel på dens tåboks og sidepaneler, som vi har set på Element React 87. Mellemsålen kommer i en lys nuance af blå på React-polstring på forfod og Air Max 270 hælenhed, der komplimenterer den øverste. Det overordnede look er færdig med lys volt detaljer på tungen, der tilføjer en rigtig pop til skoen.


advertisements