Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Max Command Womens

UserPost

11:48 pm
September 17, 2019


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Nike Air-technologie bestaat uit perslucht in een stevige maar flexibele tas en biedt meer flexibiliteit en veerkracht zonder de structuur in Adidas Superstar Dames gevaar te brengen. De Air-Sole-eenheden behouden hun gegeven vorm met elasticiteit, lagere impact en houden de schoen strak en lichtgewicht.

 In 1978 introduceerde Nike de Air Tailwind - de eerste sneaker met luchtkussentechnologie. Het revolutionaire idee om lucht toe te voegen aan een sneaker kwam van de voormalige NASA-ingenieur Frank Rudy. Een klein idee van Rudy, een grote sprong voor Nike.

 De Air Tailwind sneaker werd voor het eerst uitgebracht in extreem beperkte hoeveelheden voor de Honolulu Marathon van 1978 voordat hij een jaar later aan het Nike Air Max 90 Femme publiek werd vrijgegeven. We stellen ons voor dat dit een heel lang, pijnlijk jaar was voor hypebeasts van de eerste generatie.

Air Max sneakers zijn speciaal vanwege de ongelooflijke vroege ontwerpen van Tinker Hatfield. De Air Max 1 is een van de beste sneakers Nike Air Max 2017 Dames ooit en de mystiek van de Air Max-lijn begint daar allemaal.

 Ontworpen door Tinker Hatfield, was de Nike Air Max 1 de eerste sneaker met een venster op de zool. De out-of-the-box denker werd geïnspireerd door het Centre Georges Pompidou in Parijs om de sneaker te ontwerpen die zijn Air-technologie zichtbaar maakte

Een ongelooflijk belangrijk element aan de grootheid van Air Max is het feit dat er zoveel OG-kleuren zijn die nu iconisch zijn, zoals de Persian Violet OG-iteratie van de Nike Air Max BW.

De Nike Air Classic BW was oorspronkelijk een Adidas Zx 850 Mujer slankere versie van de Air Max 90 met een groter Air-venster (ja, de BW staat echt voor ‘Big Window’). Onlangs is de Nike Air Max BW geüpdatet met een volledige Air-zool die is geleend van de Air Max 97. Voor het eerst gezien op een SKAir-model van Adidas Zx 700 Damen Skepta; we denken dat de veranderingen de sneaker aanzienlijk upgraden.

Tijd om speels te worden. De eerste Nike sneaker met Air-technologie op de buitenzool, de Nike Air Max 180 (180 graden zicht op zichtbare lucht) was in veel opzichten een afwijking van de beproefde formule van de vroege Air Maxs.

Het betreden van meer onbekend terrein op onze reis door de geschiedenis van Air Max, de 1994 Air Max (voorspelbaar aangeduid als de Air Max 94) wordt vaak over het hoofd gezien of onbekend door zelfs de meest enthousiaste sneakerverzamelaars. Dus wat is het? Het Adidas Zx Flux Damen is in wezen een hybride van de Nike Air Max Light en de Nike Air Max 93. En als je het ons vraagt, denken we dat dat het behoorlijk verdomd cool maakt.

Mijn absoluut favoriete Air Max-model is er een die nog nooit een re-release heeft gehad, de Air Max 2 uit 1994. Dit Nike Air Max Tavas Femme was een van de laatste Air Maxs die Tinker Hatfield ontwierp, en het introduceerde meerdere luchtkamers met verschillende drukken voor strategische demping en ondersteuning (later gevonden in de Air Max 95). Het bovenste, gespikkelde spatbord en de verschillende kleuren Air-eenheden in de hiel komen allemaal samen om een ??ongelooflijk ontwerp te maken.

Een sneaker van subtiele branding en opvallende vorm; de Sergio Lozano ontworpen Air Max 95 is gemaakt met de menselijke anatomie in gedachten (een leuk feit dat tegelijkertijd cool en enigszins grof lijkt). Nike Air Max Command Womens Het is belangrijk op te merken dat de Air Max 95 een belangrijke mijlpaal is in de Nike Air Max-tijdlijn, omdat de volledige revisie in ontwerp het vertrouwen van het merk in de relatie met hun consument betekent. Kortom: tegen ‘95 hadden ze ons.

Eindelijk luchtkussen over de volledige lengte. De Air Max 97 - ontworpen door Christian Tressler en geïnspireerd door waterdruppels die rimpelingen in een vijver maken - is de lieveling van de sneakerhead community. En hoewel de OG-kleur vaak de ‘Silver Bullet’ wordt genoemd, werd de tint in feite geïnspireerd door de zilveren glans van mountainbikes. (We hebben het gevoel dat ons hele leven een leugen is geweest.


advertisements