Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Max Thea Femme

UserPost

10:02 pm
September 5, 2019


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 5801

1

Nike er kommet sammen med psykoterapeut Nike Air Max 270 Damen og advokat for mental sundhed Liz Beecroft for en ny udgivelse af Air Max 270 React til støtte for mental sundhedsbevidsthed.

Air Max 270 React "In My Feels" indeholder farven grøn, da den er den officielle farverepræsentant for mental sundhedsbevidsthed. På siden af sneakeren finder du en Nike Epic React Flyknit Mujer bølget Swoosh, der peger på det faktum, at helbredelse ikke er lineær, da vi alle har højder og laver hele livet. Tungen bærer derefter "Have en dejlig dag", mens hæle er broderet med "I mine følelser."

Nike Air Max 270 React er tilbage, denne gang får sine runder monteret i en ny Electro Green colorway! Nu på overfladen ser det temmelig anstændigt ud, men er det virkelig så godt, som det ser ud Lad os se n&Adidas Gazelle Womens aelig;rmere på den kommende Nike Air Max 270 React “Electro Green” og beslutte, om det er varme eller søvn.

Nike Air Max 270 React “Electro Green” består af en neongrøn farve, der minder om Nickelodeons slim. Denne slimede base sidder på toppen af en tykt sort sål og en magenta Nike Air Max 270 Femme luftboble. Nike swoosh ses på siderne af skoen i en racinggul farve, skitseret i sort. Dette giver et retro far-look, der arbejder på at skabe en speciel stil med sko, der kun kan trækkes af med visse tøj. Electro Green-farve kan være svært at style! Skønt, hvis det trækkes af til højre, kan det bestemt være ild.

Ved at bryde skoen endnu længere ses den racinggul farve også i nærheden af snørebåndene, denne gang blandet med en lys lilla farve for at holde dem op. Resten af skoen holder stadig fast på den slimgrønne farve, hvor forskellige elementer ses her og der. For eksempel ses mini-swoosh-logoet på bagsiden fanen i sort omgivet af den slimgrønne farve og antydninger af gult. Sneaker er som en Adidas Ultra Boost Femme eksplosion fra fortiden og en sneak peek af fremtiden blandet alt sammen til en (silhuetten er blandet med konturerne, der får den til at virke som en sko fra 90'erne)! Den høje colorway tager et par noter fra andre nylige udgivelser af sneaker, der bruger lyse farver og kontrasterer dem med mørkere farver for at få det Adidas Adilette Donna bedste ud af Air Max 270 React.

Nike Air Max 270 React “Electro Green” er bestemt en sneaker, man skal kigge efter. Med den høje colorway og unikke elementer i sneakeren, vil det helt sikkert være noget, du kan style med. Selvom det vil være hårdt for visse mennesker, når den parres med det rigtige outfit, kan den nye Electro Green-farve virkelig få et outfit til pop. Sneakeren er indstillet til at falde den 5. september (detailhandel Nike Air Zoom Spiridon Damen for $ 150), og det er bestemt et smell for din sorteper. I vores øjne er denne sneaker 100% varme.

Nike Air Max 270 React debuterede i sidste måned og har haft en stærk start for Nike. Nu, når sommeren er i fuld gang, får vi en perfekt farve, som er afgørende for enhver sommerrotation. Denne næste Nike Air Max Thea Femmeudgivelse kommer i et 'Hyper Jade'-farveskema og har en gennemskinnelig overdel på dens tåboks og sidepaneler, som vi har set på Element React 87. Mellemsålen kommer i en lys nuance af blå på React-polstring på forfod og Air Max 270 hælenhed, der komplimenterer den øverste. Det overordnede look er færdig med lys volt detaljer på tungen, der tilføjer en rigtig pop til skoen.


advertisements