Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Pegasus 89 Femme

UserPost

9:36 pm
May 21, 2019


sooo

Master Shadowvillian

Posts: 4774

1

Nike's Air Max-franchise is nooit een slaaf van conventies geweest. Sinds eind jaren 80 heeft de afdeling zichtbare lucht het script omgedraaid om de status-quo te verstoren. Hoewel we tegenwoordig hybride ontwerpen als vanzelfsprekend beschouwen, was het de door zeepbel ondersteunde lijn die het concept een Adidas NMD Femme pioniersrol gaf. Dankzij die handelsmerk-DNA-manipulatie kijken Nike-ontwerpers nu naar het Nike-archief als een rijke gulle gift die wacht om te worden geoogst. Hier is een terugblik op enkele van de meer memorabele hybride Air Max-modellen.

Dit was de oorspronkelijke enige ruil die aanleiding gaf tot Nike's obsessie met genetische manipulatie. Adidas ZX 750 Femme In 1992 wilden de Swoosh hun eersteklas Air Max-model bijwerken door het geliefde Air Max 1-bovenstuk boven de nieuwe Air Max 90-zoolunit te steken. Canny genoeg om iets goeds te weten toen ze het zagen, kleine hoeveelheden van de hybride Nike werden uitgebracht. Tegenwoordig zijn deze schoenen relatief zeldzaam, maar ze zijn te vinden als je weet waar je moet jagen. Bijna vanaf de eerste dag was Tinker Hatfield wijs voor de kunst van cross-pollinating van Air Max-ontwerpelementen.

Nike Air Max Thea Womens

De Air Burst was het eerste fusiemodel om de vermenging van ontwerpelementen echt te verkennen. In plaats van alleen onderdelen te verhandelen, werd de build geïnformeerd door het uiterlijk van de OG Air Max 1 en de geavanceerde technologie van de Air Max 93. Het bovenste deel was een opnieuw ontworpen versie van de eerste, die een meer moderne Nike Air Max Thea Femme stijl gebruikte om in te passen met de all-round hielbel, die werd geschonken door de laatste. De naam van de schoen hamerde echt het punt naar huis met een gezonde dosis sass. In 1987, toen de eerste zichtbare Air-eenheid vrijkwam, waren mensen bang dat het zou barsten. Zeven jaar later wikkelde de Swoosh de hele hiel zonder zorgen in de wereld.

De release van Nike's Air Max 360 was een enorme mijlpaal voor zichtbaar gas. Dit was de allereerste schoen met een volledig schuimvrije, volledig door lucht ondersteunde zool voor maximale demping van hiel tot teen. Het merk hield niet op met het verbuigen van hun revolutionaire nieuwe technologie aan de massa, en leidde tot een van de grootste collecties hybriden die de wereld ooit heeft gezien.

Huldeblijken aan de vorige 20 jaar van innovatie, Nike-ontwerpers Richard Clarke Asics Gel Lyte 3 Womens en Jesse Leyva voorgesteld de 'One Time Only' pack, een selectie van klassieke Air Max ontwerpen met achteraf aangebrachte Max 360 zolen. OG-kleuren kwamen ter plaatse, terwijl het 'Clerk'-pakket enkele oudere samenwerkingsprogramma's opnieuw bezocht en een' Deluxe'-set met hoogwaardig koeienhuidwerk.

In 2008 vierde Foot Locker de 10-jarige verjaardag van hun topmodel Air Max op spectaculaire wijze. De Tuned X en zijn veelkleurige 'Olympics'-kleurstelling waren de belangrijkste variant die de meeste sneakerheads zich herinneren, maar twee TN-fusies die ook exclusieve Foot Locker-producten waren, mogen niet over het hoofd worden gezien.

Na de voorsprong van het gezin nam de Air Max Plus de 360 ??zool over en creëerde zo een TN die op een of andere manier zelfs nog agressiever was Adidas ZX Flux Womensdan het origineel. Het jaar markeerde ook de eerste keer dat het bovenwerk van TN werd gecombineerd met de zool van de Air Max 97 - een stijl die Nike heeft herbeoordeeld voor het bereik van 2018.

De hele dag, elke dag - de 24/7 is een echte drievoudige traktatie, een walloping primeur van Napolitaanse Nike. De lange ingrediëntenlijst bevat drie van de meest dominante cijfers van de Air Max-lijn: de 95, 97 en 360. De gelaagde structuur van het ontwerp verdeelt de schoen van bovenaf en verdeelt de schoen in segmenten. De 95 schonk haar mesh en webbing vetersysteem, daarna komen de 97's golvende lijnen en het Swoosh-paneel, voordat we hard landen op een 360 zool.

Bij Air Max 95+ BB 'Olympics' draaide alles om de nieuwste productie nous. Nike's hoogfrequente lastechnologie, bekend als Hyperfuse, werd in 2Adidas Nmd Heren 011 geïntroduceerd in een lifestyle-context, een jaar nadat het debuteerde op de b-ball-baan. Maar het was pas toen de Swoosh dit veelkleurige meesterwerk liet vallen dat de ware schoonheid van de tech werd onthuld. De overlappende, semi-doorschijnende panelen zagen er niet alleen gek uit, maar creëerden ook een lichtgewicht, duurzaam bovenwerk Nike Air Pegasus 89 Femmedat anders was dan de klassieke constructie voor knippen en naaien. De toevoeging van een cageless 360-zool leverde tot nu toe de meest hightech Air Max 95-hybride op.


advertisements