Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Air Zoom Pegasus 34 Femme

UserPost

10:08 pm
May 14, 2019


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Na een groot deel van 2017 door een inzinking in de VS te hebben geleden, groeit Nike nu weer op haar thuisveld - de belangrijkste verkoopbron en de grootste sneakermarkt ter wereld.

Het bedrijf kondigde gisteren (28 juni) aan dat de kwartaalomzet in Noord-Amerika ongeveer 3% groeide ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het is een bescheiden toename, maar aangezien de regio ongeveer 40% van de activiteiten van Nike uitmaakt, was dit een belangrijke. Gecombineerd met de aanhoudende sterkte van Nike in het buitenland, met name in China, en de bloeiende direct-to-consumer-activiteiten, heeft de groei de totale omzet van Nike voor het kwartaal met 13% doen stijgen.

Een paar factoren hebben Nike in Noord-Amerika gestimuleerd, waaronder de sterke digitale handel en een gezonde verkoop van Adidas Eqt Support Adv Femme Asics Gel Lyte 3 Damen kleding. Maar Nike is natuurlijk vooral een sneaker-bedrijf, en toen CEO Mark Parker wees op de oproep van het bedrijf met investeerders, spelen zijn nieuwste sneakerstijlen een rol bij de terugkeer van het bedrijf naar groei. Slim heeft Nike ervoor gezorgd dat de nieuwkomers net zo veel presteren als lifestyle sneakers als prestatieproducten, passend bij wat klanten vandaag willen. Ze lijken shoppers enthousiast te hebben over het weer kopen van Nike-schoenen.

Nike lanceerde de VaporMax vorig jaar als de nieuwste toevoeging aan zijn legendarische Air-platform, dat nu een geschiedenis heeft van drie decennia en een cruciale rol heeft gespeeld in het algehele succes van het bedrijf. Nike noemde het "het toppunt van Air", omdat het het idee van Air gebruikte - eigenlijk een polyurethaanbubbel opgeblazen met gas - Nike Air Max 90 Femme om een Adidas ZX Flux Damen volledige stand-alone buitenzool te creëren.

De schoen heeft een aparte look en feel, en terwijl Nike het introduceerde als een hardlooptechnologie, maakte het duidelijk dat zijn uiterlijk net zo belangrijk was. Een van de eerste opvattingen die het publiek kreeg van de sneaker was op de catwalk op de Paris Fashion Week in 2016, waar Nike en het Japanse label Comme des Garçons een laceless versie toonden waaraan ze hebben meegewerkt. Sindsdien brengt Nike de VaporMax-zool op een aantal verschillende sneakers, waaronder populaire retro-stijlen zoals de Air Max 97, die op een slimme manier een frisse update geeft aan ontwerpen die al jaren bestaan en klanten trekken.

Hoewel het ook lid is van de Air Max-familie, is de Air Max 270, uitgegeven aan het begin van 2018, uniek in de geschiedenis van het Air-platform. Nike Air Max Command Mujer Het is de eerste die puur als lifestyle-schoen is ontworpen, in plaats van als een performance-sneaker te beginnen.

Het is van de grond gekomen als een modieuze schoen. De massieve luchtbel aan de hiel geeft Nike een manier om een grote, heldere uitbarsting van kleur en energie in het ontwerp te injecteren, en het bedrijf heeft een groot aantal versies uitgebracht die mix- en matchkleuren over de boven- en de zool bevatten.

Het duurde Nike's chemici, ingenieurs en ontwerpers meer dan drie jaar om React te ontwikkelen, een lopend platform dat het kussen en de stuitering heeft van een zeer stevige marshmallow. Het bedrijf had grote plannen toen het in januari debuteerde. Brett Holts, Nike's vice-president van hardloopschoenen, zei tegen Quartz dat ze verwachtten dat het snel een van hun grootste loopplatforms Adidas Superstar Dámské zou worden en in wezen haar voorganger, Lunarlon, zou vervangen.

Comfort is een topprioriteit voor het winkelend publiek, waardoor React klanten aanspreekt, of zij van plan zijn het te gebruiken of niet. Nike bevindt zich in feite in het Adidas Nmd Mens lanceren van een nieuwe iteratie die is ontworpen voor alledaags comfort en stijl: de Nike React Element 87. Nike keerde opnieuw naar Paris Fashion Week voor het debuut van de schoen, in samenwerking met het Japanse label Undercover. Maar het is ook begonnen met het verkopen van niet-samenwerkingsversies van het React Element 87. Ze begonnen al op de voeten te verschijnen van mannen op de Parijse herenshows vorige week.

Hoewel een belangrijk punt om op te merken over alle drie deze sneakers is dat ze niet alleen aantrekkelijk zijn voor mannen. "Het succes van onze nieuwe bufferplatformen zorgt ook voor een impuls in onze vrouwenactiviteiten", zei Parker tijdens de investor call. "In feite zijn de 270, VaporMax en Epic React na de lancering de afgelopen drie maanden al de drie meest verkochte atletische schoenenmodellen Nike Air Zoom Pegasus 34 Femme voor dames, boven de $ 125.


advertisements