Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
Nike Free 5.0 Dames

UserPost

9:20 pm
July 11, 2017


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Den 60-sekundära svarta och vita lanseringsplatsen styrdes av Patrick Clair, mest känd för titelsekvenserna av HBO: s "True Asics Gel Lyte 3 Dame Detective", AMCs "Halt and Catch Fire" och Marvel's Nike Air Max Thea Mujer "Daredevil." Fotograf Andreas Laszlo Konrath, en up-and-comer, arbetade också med Nike Air Max 2016 Zwart projektet.

Den första sträckan av Originals push som bröt tidigare i år bidrog till att livsstilsmärket behöll sitt fäste efter att ha upplevt en "dubbelsiffrig" bump i försäljningen förra året. Under första kvartalet 2015 ökade försäljningen för originallinjen med 29% medan Adidas totala försäljning ökade med nästan 19%, enligt bolagets resultat.

"Det stora är att [tillväxten] är från Superstar … Det är bara en världsomspännande trend", säger fru O'Hare. "Det är ett mycket positivt Adidas NMD Hombre år och vi är bara väldigt glada över den här kampanjen.Asics Gel Lyte 3 Femme Bleu"

Nya produktlanseringar bidrog också till försäljningsökningen. Under kvartalet släppte Adidas Yeezy Boost Shoe i samarbete med konstnären Kanye West, Tubular sneakerlinjen, en ny version av ZX Flux och Superstar Supercolor-paketet i samarbete med Mr. Williams, som introducerade skon i 50 nya nyanser .

Superstar push fortsätter springa under hela året, tillsammans med andra mindre kampanjer för originallinjen.

Ett par månader tillbaka introducerade vi dig till Elvis Killed Kennedy, en kooky indonesisk med en fetisch för provet Nike SBs. Två veckor efter intervjun gick vi fick ett mail från en annan galen samlare från samma stad, den här gången med Nike Free 5.0 Dames en förkärlek för adidas Superstar. Det måste finnas något Nike Air Max 90 Womens i vattnet i gamla Nesia Town, för dessa killar betyder affärer! Inte nöjd med att samla varje Superstar Shelltoe som är känd för mannen, Bram Nein har skapat sitt eget helgedom (eller som han kallar det ett "överlägset farvård" rum) till trefoil-märket. Pimped out flyer än någon skoaffär på blocket, vi tog bort våra sparkar, poppade på ett nytt par vita strumpor och kom in i den tre randiga världen av Nein - Superstar Lover!


advertisements