Advertise on Shadowville
You must be logged in to post
 
Search Forums:


 
“Nike Roshe Run Femme Fleur

UserPost

12:09 am
July 13, 2017


sooo

Legendary Shadowvillian

Posts: 6135

1

Hvis du ved noget om adidas 'klassiske ZX linie løbere fra 1980'erne, kender du ZX 700. Du ved, at det er en af de fedeste løbere nogensinde fra de tre striber takket være sine rene og enkle Adidas NMD Dames linjer og tidløse udseende. Du ved, at det er levende og godt i dag som en afslappet klassiker. Du ved, at adidas Originals falder det næsten hver sæson i friske nye farvelægninger. Og hvis du ikke vidste, nu gør du det.

Indtast ZX 700s nyeste look, præsenteret i en grundlæggende, Nike Air Huarache Damemen effektiv sort overdel med grå accenter og en kontrasterende hvid mellemsål. Hvad endda virkelig skal siges om disse? Et kig, og du kan fortælle de slanke, svarte colorway-kampe, hvad du vil have på, plus de røde og Adidas Superstar Femme Blanche blå farveveje er retfærdige på deres egne måder. Faktisk vil du måske gå videre og afhente to farvelægninger, mens du kan, for så meget som du ender med at bære dem, skal du have et backup-par.

Adidas ZX 700 er en Adidas NMD Damen velkendt silhuet i adidas arsenalen af ??løbende sneakers. Denne nye farveway kaldet Night Sky Electric er sat i en øvre lavet i en mørk klassisk ruskind sammen med elektriske gule accenter på striberne og i hele mellemsålen. Unikke funktioner som de fire forgyldte D-ring blonder l&Nike Air Max Classic BW Damen aring;s samt plask af blå i interiøret og speckled på mellemsål.

Overalt på ZX 700 er klædt i Rød, som omfatter gennem bunden, liner, mellemsål, sål og rundt om hælen. Derudover vil de have en mesh Nike Air Huarache Dam og ruskind kombination gennem overdelene. Det ser også ud til, at læder bruges på de tre striber, hvilket gør det muligt at skille sig ud lidt mere.

Den 'Triple Red' adidas ZX 700 er ikke tilgængelig endnu, men de forventes at frigive i februar 2016 hos adidas originals forhandlere, der omfatter asfalt guld. Omkring samme tid bør stateide butikker også have dem, hvis ikke lidt senere.

Adidas Originals introducerer adidas ZX 700 'Triple Red' fra næste måned. Dette viser, at der ikke er nogen nedsættelse Nike Roshe Run Femme Fleur i syne for alle røde sneakers.


advertisements